Equip

EQUIP

“Una imatge val més que mil paraules?
I una bona imatge quant val? Provablement no tingui preu.
Però en canvi, una mala imatge, et pot sotir molt cara”.

Va néixer l’any que va sortir a la llum ‘Closing Time’ de Tom Waits. Passa els estius entre Vila-Matas i Houellebecq. Un dia va veure mig partit de hàndbol. Es calma amb Tarkovsky i s’anima amb Leonard Cohen (i també al revés). Li agrada anotar les coses en papers ja usats que després mai troba. Treballa per retirar-se a Formentera. Assegura que és el pare de la ‘coseta’ més guapa, simpàtica i llesta del món. Mai exagera.

Fan del Michael Jackson negre i també del blanc. No suporta la xocolata blanca, ni tampoc la negra. Té una tortuga i un cor enorme. Li encanta pintar amb plastidecors. Fa 2 anys va sortir a córrer durant 16 minuts. Té tants amics que cada divendres celebra una festa d’aniversari. Explica que després de Breacking Bad ha deixat de mirar sèries perquè les comparacions serien odioses. Casat, espatllat i feliç com un anís.

És tan ‘catxondo‘ que sempre escriu el seu nom al revés. És alt. Molt alt. Súper alt. Quan va pel carrer, no camina, rebota. Té un gust exquisit i minimalista menys quan va a comprar-se camises. És hiperactiu i per això parla fluixet i a poc a poc. No sabem què carai és allò que escolta encara que ell n’hi digui música. Porta el ritme a la sang però no té ni idea de ballar. Fa una lletra de metge que només ell entén.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!