SUMA CASTELLAR

Segons el decret d’inclusió redactat per la Generalitat (octubre del 2017 – decret d’inclusió 150/2017), molts nens amb necessitats especials poden anar a una escola ordinària amb suports de vetladors per tenir cura d’alumnes diversitat funcional (atenció a la diversitat). A dia d’avui tot i l’increment dels nens, els recursos s’han mantingut o fins i tot disminuït en algunes situacions.

El principal objectiu de la Marató per la diversitat, és fer que la gent de Castellar s’impliqui i s’afegeixi per aconseguir solucionar el problema amb el que es troben les escoles de la vila (i de Catalunya).

El nom

Se’ns demana un nom que enganxi i que identifiqui la Marató per la diversitat. Proposem ‘suma’, com a sinònim d’afegir, de créixer i de participar. Sumar és una equació simple que s’aprèn durant els primers anys d’escola però també és una acció on cadascú amb la seva aportació (gran o petita) contribueix a generar una xifra global. Creiem que aquest concepte descriu la filosofia de La Marató.

La marca

Seguint aquesta idea es busca una imatge simple però clara, concisa i amable que es pugui recordar i reconèixer amb facilitat. S’escull la tipografia ‘Anna’ obra d’Anna Vives, una noia amb Síndrome de Down que va crear la font, utilitzant la seva particular grafia on hi barreja lletres majúscules i minúscules. També ens ajuda a definir la franja d’edat dels principals afectats pel decret. S’hi afegeix el símbol més al final per potenciar el concepte. S’escull el color blau com a sinònim de confiança i il·lusió.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!